Azu po tatársky

Azu po tatársky

Keďže tento týždeň vám ponúkame z rádia Regina recepty na prípravu hovädzieho mäsa, tak i dnes vás inšpirujeme tipom na výdatný a chutný obed. Recept na Azu po tatarsky nám zatelefonovala naša poslucháčka a šikovná kuchárka Mária z Ličartoviec.

Azu po tatarsky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Znie to veľmi lákavo, ak si Azu po tatarsky chcete pripraviť, budete potrebovať: 400 gramov zadného hovädzieho mäsa, soľ, čierne mleté korenie, sladkú mletú červenú papriku, 40 gramov tuku, mäsový vývar, 2 sterilizované sladkokyslé uhorky, 2 feferónky, 30 gramov hladkej múky, 2 lyžičky kečupu.

Mäso nakrájame na rezne, poriadne naklepeme a pokrájame na menšie rezance, osolíme, okoreníme, za stáleho miešania ho opražíme na rozpálenom tuku. Pridáme mletú červenú papriku a podlievame mäsovým vývarom. Keď je mäso polomäkké, pridáme k nemu uhorky a feferónky. Ku koncu poprášime hladkou múkou a dochutíme kečupom. Prikryté mäso už len udusíme do mäkka. Prajeme dobrú chuť.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame