Rizoto so špargľou

Rizoto so špargľou

Špargľa je výživná potravina a neobľubujú ju iba nadšenci zdravého stravovania. Podáva sa ako príloha, ale môžeme ju aj zapiecť, vypražiť, či uvariť z nej polievku. Naša poslucháčka, pani Božena z Rožňavského Bystrého, ju v kuchyni využíva takisto. Zatelefonovala nám recept na Krúpové rizoto so špargľou.

Rizoto so sparglou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Postup: cibuľu speníme na oleji, pridáme hrsť húb, podusíme, neskôr dosypeme šálku premytých krúp, ktoré podlejeme vodou alebo vývarom. K záveru pridáme nakrájanú špargľu, dochutíme a ešte dusíme pod pokrievkou. Rizoto podávame s nastrúhaným syrom, môžeme použiť parmezán alebo eidam. Prajeme dobrú chuť!

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame