Tinktúra z medvedieho cesnaku

Tinktúra z medvedieho cesnaku

Sezóna medvedieho cesnaku je už tu, akurát netrvá príliš dlho, preto by ste toto obdobie mali čím skôr využiť na jeho zber. Hľadajte ho v lesoch, kde má dostatok tieňa a vlhkosti. Dá sa veľmi dobre využiť v kuchyni a takisto aj pri prečistení organizmu. Naša poslucháčka Božena z Rožňavského Bystrého nám ponúkla tip ako medvedí cesnak využiť na prípravu tinktúry.

Tinktura z medvedieho cesnaku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ide o veľmi jednoduchý postup ako si pripraviť tinktúru z medvedieho cesnaku, ale pre istotu ho ešte zopakujem. Medvedí cesnak premyjeme a nasekáme nadrobno, dáme ho do fľaše s objemom 7 dcl a zalejeme ovocným destilátom. Fľašu necháme stáť štrnásť dní na teplom a slnečnom mieste. Potom túto tekutinu precedíme, aby sme dostali čistú tinktúru a užívame ju každý deň v množstve 10 až 15 kvapiek.


Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame