Nateraz v ostatnej relácii „Z kuchyne starých mám" sme pripravovali nátierky. Recept na mäsovú nátierku ponúkla naša poslucháčka pani Božena z Rožňavského Bystrého.
masova_natierka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na mäsovú nátierku podľa receptu našej poslucháčky pani Boženy z Rožňavského Bystrého môžeme použiť uvarené hovädzie mäso z nedeľnej polievky, ktoré vyberieme aj z uvarenou zeleninou, pridáme čerstvú cibuľu, dve kyslé uhorky, jedno - dve na tvrdo uvarené vajíčka, všetko spolu zomelieme, ochutíme - pridáme soľ, mleté čierne korenie, trochu vegety a horčicu. Premiešame a natierame na plátky sendviča alebo bieleho chleba. A keď nemáme mäso, podobnú nátierku môžeme urobiť aj zo škvariek, pričom namiesto zeleniny pridáme lečo.