Každá gazdinka túži po tom, aby jej vianočné pečivo bolo nielen chutné, ale aj pekne vyzeralo pri servírovaní. Ak sa rozhodnete pripraviť Kávové zrná podľa receptu p. Márie z Gelnice budete spokojní nielen s ich chuťou, ale aj s tým, ako budú vyzerať na vianočnom stole. No a tu je už spomínaný recept.
Na prípravu Kávových zŕn potrebujeme: Dva BeBe pudingy, 25 dekagramov práškového cukru, 1 maslo, dve lyžice čiernej kávy, rum a čokoládu. Bebe pudingy zmiešame s práškovým cukrom, maslom, rumom a čiernou kávou. Vypracujeme hustú hmotu, z ktorej formujeme guľky, ktoré sa tvarovo podobajú zrnu. Tenkou drevenou vareškou urobíme do stredu guľky ryhu. Hotové kávové zrno namáčame v roztopenej čokoláde, necháme stuhnúť a servírujeme.
23131213xxxx-recept-kavove-zrna-bacova Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.