Zimné olympijské hry v Soči sme si pripomenuli aj v sobotňajšej relácii „Varíme s Reginou“, v ktorej sme pripravovali jedlá z ruskej kuchyne, alebo jedlá, ktoré nám ich tak trochu pripomínajú. Dnes to bude recept na ruské jedlo Šuba, čo je šalát z rýb. Vypočujte si, ako Šubu pripravuje naša poslucháčka pani Anna z Košíc.
Na Šubu, šalát z rýb, podľa receptu našej poslucháčky pani Anny z Košíc potrebujeme kúsky sleďov, ktoré si rozložíme na zapekaciu misku ako spodnú vrstvu. Ďalšiu vrstvu vytvoríme zo zemiakov uvarených v šupke, ktoré nakrájame a naložíme na slede. Tretiu vrstvu bude tvoriť cibuľa, posekaná na drobno, ktorú zalejeme dvoma – troma lyžicami majonézy, štvrtú vrstvu bude tvoriť varená mrkva, ktorú postrúhame, piata vrstva bude postrúhaná varená cvikla, a to všetko opäť zalejeme majonézou, a necháme v chladničke odstáť.
23140214-suba-salat-kondor Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.