Fazuľové lečo s tofu

Fazuľové lečo s tofu

Sója pochádza z Ázie, kde ju nazývajú aj „mäso bez kostí". Do Európy sa dostala približne v 16-stom storočí a stala sa pomerne používanou potravinou. Ak ešte nie je súčasťou vášho jedálnička, skúste ochutnať fazuľové lečo s tofu od pani Márie z Košíc.

fazuľové_lečo_tofu Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Recept na fazuľové lečo s tofu od pani Márie z Košíc si zopakujeme. Údený tofu syr nakrájame na malé plátky a osmažíme na kokosovom oleji. Neskôr k nemu pridáme uvarenú fazuľu a klasické lečo. Dokoreníme obľúbenými koreninami a necháme uviesť do varu. Hotové lečo sa dá podávať so zemiakmi, ryžou a pečivom.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame